Werktoeleiding

Minder bekend als werkzaamheden van een Bedrijfsmaatschappelijk werker, maar zeker niet onbelangrijker, is de mogelijkheid om Bedrijfsmaatschappelijk werk in te zetten bij werktoeleiding van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Specifieke deskundigheid van Respons BMW is het begeleiden van mensen met Niet Aangeboren Hersenbeschadiging (NAH). Deze groep, die zowel last heeft van onderschatting als van overschatting, kan als er aan de randvoorwaarden voldaan wordt vaak prima functioneren binnen organisaties en bedrijven.

  • Respons BMW kan helpen met het duidelijk krijgen welke werkzaamheden passen binnen de wensen en mogelijkheden van de persoon.
  • Daarnaast biedt Respons BMW hulp en begeleiding bij het vinden van een plek waar die werkzaamheden dan ook daadwerkelijk kunnen worden verricht.
  • Ook in de eerste periode op de nieuwe werkplek biedt Respons BMW begeleiding voor de werknemer, maar ook voor de werkgever, om de kans op en succesvolle samenwerking zo groot mogelijk te maken.

 

Comments are closed.